Autoplaat Drachten, sinds 1988 specialist in carrosseriedelen en autoruiten!

Carrosseriedelen en verlichting

U kunt bij ons tercht voor meer dan 30 automerken. Wij leveren het complete assortiment onderdelen voor bijna alle personenauto's en lichte vrachtauto's.

  • hoofdcarrosserieonderdelen
  • specialistische carrosserieonderdelen
  • motoronderdelen
  • bevestigingsmaterialen
  • ruiten
  • radiateuren / condensors
  • trekhaken

Voor al deze producten hebben wij contact met vele leveranciers in Nederland en Europa.

Diverse kwaliteiten

Naast originele kwaliteiten leveren wij ook diverse alternatieve kwaliteiten.

Origineel: Onderdeel met fabrieksgarantie en gegarandeerde pasvorm.
Merkverpakking: Merkproducten die de autofabrikant ook gebruikt voor haar eerste montage zoals Hella, Bosch, Valeo e.d., maar die rechtstreeks aangeleverd worden door de producent.
MQparts: MQ Line bevat een breed scala aan origineel gelijkwaardige producten met een beduidend betere prijs/kwaliteitsverhouding. MQ staat voor Matching Quality. Het volledige assortiment bestaat naast merkproducten, die de autofabrikant ook gebruikt voor haar eerste montage als Hella, Bosch, Valeo e.d., ook uit een kompleet assortiment carrosseriedelen en overige artikelen die fabrieksorigineel gelijkwaardig zijn gekeurd. MQ Line producten zijn gekeurd en voorzien van een certificaat van gelijkwaardigheid door onafhankelijke gerenommeerde keuringsinstanties als bv Centro Zaragoza, TUV,Thatcham.
Imitatieonderdeel: Onderdeel met beperkte garantie. Afwijking in grondstof en/of pasvorm is mogelijk.
Overzetplaatwerk: Lasplaatwerk voor reparatie van door roest aangetaste carrosseriedelen.

 

Beschikbaarheid en prijzen razendsnel bekijken

Via onze onlinecatalogus op deze site kunt u met uw speciale inlogcode razendsnel de prijzen opzoeken van de door ons te leveren artikelen. U kunt een selectie maken en deze uitprinten voor prijsopgave naar uw klant of voor de schadedossiers. U kunt de selectie naar ons mailen voor het plaatsen van een bestelling. Maar u vindt er meer dan dat. U kunt ook uw lopende orders volgen en opvragen, de orderaanname controleren, de planning van de aankomst van de onderdelen online bekijken en uw factuurhistorie tot drie maanden terug opvragen.